Traditional Cantonese cuisine from the heart of China 

About Us

Wel­co­me to Feed­Back, whe­re we’ve be­en brin­ging au­then­tic Can­to­ne­se food to the Paul-Lin­ke-Ufer in Ber­lin sin­ce 2015! 


Our head chef, Rong Dong Chen, on­ce of the pres­ti­gious Chi­na Club in the Ho­tel Ad­lon, com­bi­nes tra­di­tio­nal in­flu­en­ces with mo­dern coo­king tech­ni­ques to crea­te re­fi­ned dis­hes at an af­for­da­ble pri­ce. 


Our dis­hes are ma­de with high-end, fresh and sea­so­nal in­gre­dients, so we can gua­ran­tee ex­cel­lent qua­li­ty at all times. Our maître d’ and re­stau­rant ma­na­ger Ji Zheng ta­kes ca­re of ever­y­thing el­se, from the con­tem­pora­ry and sty­lish de­cor to the warm wel­co­me that you re­cei­ve. Co­me and pay us a vi­sit to ex­pe­ri­ence our crea­ti­ve ta­ke on tra­di­tio­nal cui­sine for yours­elf! 

Reviews

FeedBack



22 Reviews
R L.

Unglaublich gutes Restaurant. Wir hatten mehrere Vorspeisen, die quasi wie Tapas funktionieren. Die Auswahl daran war auch recht groß. Geschmacklich ein... Read More
TripAdvisor
Mehr wissen. Besser buchen. Schöner reisen.
Aktuellste Reisebewertungen
  • 22. Sep 2018: “Nett und lecker”
  • 14. Jul 2018: “Überzeugend in Qualität und Freundlichkeit”
  • 30. Jun 2018: “Großartig ...”
  • 30. Mai 2018: “Kreative kantonesische Küche”
  • 17. Mai 2018: “Sehr gutes und leckeres Essen& Trinken”
© 2018 TripAdvisor LLC.